גולדבלט גינדס יריב

Gindes
Gindes

מיקום: רמת גן

היקף: 700 מ"ר

סטטוס: הושלם 2019

שירותים: עיצוב פנים

Gindes

תיאור הפרויקט

עיצוב על זמני הוא עיצוב אנטי-טרנדי, חסר גיל שאף יכול להשתבח עם הזמן. עיצוב על זמני הוא מסע בעקבות הפשטות והאיפוק ליצירת חללים נקיים בעלי חומרים ספורים ואובייקטים ברורים.

זאת הייתה התפיסה העיצובית שהובילה את תכנון משרדי חברת עו"ד גינדס גולדבלט יריב. חלל שקט, בקומה 29 במגדל בתל אביב שנולד דווקא בימים בהם העולם עצר מלכת. בזמנים כאלה, בהם מוסכמות רבות נדחקות הצידה בשל השינויים הדרסטיים שהביאה איתה מגפת הקורונה ערכם של החללים העל זמניים מתגלים כ"חיסון" המושלם. קשה מאוד להשיג אותו, אך אם כבר קיבלת אותו – יש לך שקט להרבה הרבה זמן.

אנו מאמינים כי טרנד הוא סוג של וירוס – מתפשט באופן ויראלי ואחרי זמן מה, נעלם. אחרי היעלמותו הוא משאיר מאחוריו ריח של תפאורה מיושנת.

יישום הערכים האסתטיים של העיצוב העל זמני היה חלק מהתפיסה התכנונית של משרדי GGY. שני האובייקטים הברורים המגדירים את החלל הם שני חדרי הישיבות ופינה במטבח וכל אחד מהם מעוצב באמצעות מערכת חוקים עצמאית על רקע ניטרלי שלא רק שלא מפריע לעיצוב אלא מחזק ותומך בו.

אדריכלות כזו מרכזת מאמץ בנקודות ספורות ורק בהן. האם החלל יעמוד באופן הוגן על תילו בעוד שנים? רק הזמן יגיד.

גולדבלט גינדס יריב

Gindes
Gindes

מיקום: רמת גן

היקף: 700 מ"ר

סטטוס: הושלם 2019

שירותים: עיצוב פנים

Gindes

תיאור הפרויקט


עיצוב על זמני הוא עיצוב אנטי-טרנדי, חסר גיל שאף יכול להשתבח עם הזמן. עיצוב על זמני הוא מסע בעקבות הפשטות והאיפוק ליצירת חללים נקיים בעלי חומרים ספורים ואובייקטים ברורים.

זאת הייתה התפיסה העיצובית שהובילה את תכנון משרדי חברת עו"ד גינדס גולדבלט יריב. חלל שקט, בקומה 29 במגדל בתל אביב שנולד דווקא בימים בהם העולם עצר מלכת. בזמנים כאלה, בהם מוסכמות רבות נדחקות הצידה בשל השינויים הדרסטיים שהביאה איתה מגפת הקורונה ערכם של החללים העל זמניים מתגלים כ"חיסון" המושלם. קשה מאוד להשיג אותו, אך אם כבר קיבלת אותו – יש לך שקט להרבה הרבה זמן.

אנו מאמינים כי טרנד הוא סוג של וירוס – מתפשט באופן ויראלי ואחרי זמן מה, נעלם. אחרי היעלמותו הוא משאיר מאחוריו ריח של תפאורה מיושנת.

יישום הערכים האסתטיים של העיצוב העל זמני היה חלק מהתפיסה התכנונית של משרדי GGY. שני האובייקטים הברורים המגדירים את החלל הם שני חדרי הישיבות ופינה במטבח וכל אחד מהם מעוצב באמצעות מערכת חוקים עצמאית על רקע ניטרלי שלא רק שלא מפריע לעיצוב אלא מחזק ותומך בו.

אדריכלות כזו מרכזת מאמץ בנקודות ספורות ורק בהן. האם החלל יעמוד באופן הוגן על תילו בעוד שנים? רק הזמן יגיד.