סנו

sano
sano

מיקום: פארק תעשיות עמק חפר

היקף: 65,600 מ"ר

סטטוס: בביצוע

שימושים: משרדים, מסחר , אחסנה

שירותים: תב"ע, תכנון אדריכלי ותאום תכנון

sano

על הפרויקט

המבנה ממוקם בלב פארק התעשיות ומתוכנן עבור הלקוח "סנו" ולקוחות פוטנציאלים.
במבנה קיים מרכז לוגיסטי בן 2 קומות המוצב במרכזו, כאשר כל כל קומה מכילה רחבה תפעולית. בצמוד – קומת מרתף ומעליה קומת מסחר (בגובה הרחוב) ושלוש קומות משרדים הפונות דרומה ומערבה. חללי המבנה תוכננו בצורה פונקציונלית המאפשרת ורסטיליות ודינאמיות.

עיצוב המבנה מתייחס לאדריכלות ספרדית גושנית מפוסלת

ובעלת ציבעוניות חמה וייחודית המקובלים בדרך כלל במבני ציבור ודיור פרטי, לצד התאמות למבנה, מרלו"ג ומשרדים על כל הצרכים והפרופורציות הנילוות ובהתאמה לנוף הישראלי ולרוח המקום. המבנה משלב מגוון מרפסות יחודיות ונקודות מבט שונות.

קומת המסחר מקורה ומאפשרת הליכה מוצלת לצד צמחיה, ומעליה חזיתות הוריזנטליות המורכבות מאלמנטי בטון אורכיים המדגישות את אלמנט האורך האדיר של הבניין ומספקות סינון שמש יעיל כלפי פנים המשרדים, הפונים לרחובות ראשיים בכיוון דרום ומערב.

למבנה צפויה נוכחות רבה במרחב ושימושיו הרבים יאפשרו מקום מפגש, ונקודת ציון מרכזית בנוף הלוגיסטי ובהתפתחות פארק התעשיות המתקדמת.

המבנה חולש על פני שלושה מגרשים שעוברים איחוד וחלוקה בימים אלה וכוללים תכנית פיתוח המתחברת עם שטחים ירוקים קיימים ומאפשרת חיבורים וגישה נרחבים עבור הציבור סביב.

סנו

sano
sano

מיקום: פארק תעשיות עמק חפר

היקף: 65,600 מ"ר

סטטוס: בביצוע

שימושים: משרדים, מסחר , אחסנה

שירותים: תב"ע, תכנון אדריכלי ותאום תכנון

sano

על הפרויקט


המבנה ממוקם בלב פארק התעשיות ומתוכנן עבור הלקוח "סנו" ולקוחות פוטנציאלים.
במבנה קיים מרכז לוגיסטי בן 2 קומות המוצב במרכזו, כאשר כל כל קומה מכילה רחבה תפעולית. בצמוד – קומת מרתף ומעליה קומת מסחר (בגובה הרחוב) ושלוש קומות משרדים הפונות דרומה ומערבה. חללי המבנה תוכננו בצורה פונקציונלית המאפשרת ורסטיליות ודינאמיות.

עיצוב המבנה מתייחס לאדריכלות ספרדית גושנית מפוסלת

ובעלת ציבעוניות חמה וייחודית המקובלים בדרך כלל במבני ציבור ודיור פרטי, לצד התאמות למבנה, מרלו"ג ומשרדים על כל הצרכים והפרופורציות הנילוות ובהתאמה לנוף הישראלי ולרוח המקום. המבנה משלב מגוון מרפסות יחודיות ונקודות מבט שונות.

קומת המסחר מקורה ומאפשרת הליכה מוצלת לצד צמחיה, ומעליה חזיתות הוריזנטליות המורכבות מאלמנטי בטון אורכיים המדגישות את אלמנט האורך האדיר של הבניין ומספקות סינון שמש יעיל כלפי פנים המשרדים, הפונים לרחובות ראשיים בכיוון דרום ומערב.

למבנה צפויה נוכחות רבה במרחב ושימושיו הרבים יאפשרו מקום מפגש, ונקודת ציון מרכזית בנוף הלוגיסטי ובהתפתחות פארק התעשיות המתקדמת.

המבנה חולש על פני שלושה מגרשים שעוברים איחוד וחלוקה בימים אלה וכוללים תכנית פיתוח המתחברת עם שטחים ירוקים קיימים ומאפשרת חיבורים וגישה נרחבים עבור הציבור סביב.