TLV HI-TECH

TLV HI-TECH
TLV HI-TECH

מיקום: תל אביב

היקף: 500 מ"ר

סטטוס: הושלם 2015

שירותים: מיתוג+גרפיקה, עיצוב פנים

TLV HI-TECH

תיאור הפרויקט

בעיצוב המשרד לחברת היי-טק מובילה בחרנו בקונספט שישקף את אופי החברה שזוהי שלוחתה הראשונה בישראל

העיצוב האדריכלי מתכתב עם הגלובליות של החברה, עם תחום פעילותה ועם המיקום הפיזי בקונטקסט המקומי העכשווי של תל אביב.

 

הפרויקט יוצר שכבות של גילוי והסתרה בשתי רמות: הראשונה בין פנים המשרד למרחב האורבני הסובב, והשנייה בין חללי העבודה השונים. ברמה הראשונה, מכניס הפרויקט את העיר תל אביב לחלל המשרדים וממסגר את הנוף בעת ובעונה אחת. ביטוי לכך הוא מסגרות ורפפות עץ המקיפות את המעטפת החיצונית השקופה וממסגרות את שדרות רוטשילד ופיסת ים. רמת החשיפה השנייה מושגת באמצעות לוחות מתכת שחורים ומחוררים המדמים מאגרי DATA אינסופיים תוך שהם מפרידים בין חללים ציבוריים, סמי-ציבוריים ופרטיים. כך למשל, מתפקדת רצועת מסגרות מתכת כחדרי –  video conference, ומפרידה בין חלל עבודה open-space  לחלל ציבורי לפנאי ומנוחה. הקפיטריה מתוכננת כבר תל אביבי המאפשר הפסקה ומעודד פגישות עבודה בלתי פורמליות.

 

העיצוב מותאם בראש ובראשונה לנוחות המשתמש ומייצר תחושת פרטיות. עמדות העבודה מאפשרות גמישות לעובד תוך שהן מתכווננות בגובה לעבודה בעמידה או בישיבה. רצפת בטון, תקרה חשופה צבועה לבן, מסגרות עץ, חיפוי עץ אקוסטי בגרעינים מלווים את כל חלל הפרויקט ויוצרים מרחב הוליסטי. מסגרות ופרופילי מתכת חוצים את הפרויקט לעיתים כקו או ספריה, לעיתים כחלל ולעיתים כספסל בחדר ישיבות ומייצרים דינמיות וקריצות במרחב האחיד.

TLV HI-TECH

TLV HI-TECH
TLV HI-TECH

מיקום: תל אביב

היקף: 500 מ"ר

סטטוס: הושלם 2015

שירותים: מיתוג+גרפיקה, עיצוב פנים

TLV HI-TECH

תיאור הפרויקט


בעיצוב המשרד לחברת היי-טק מובילה בחרנו בקונספט שישקף את אופי החברה שזוהי שלוחתה הראשונה בישראל

העיצוב האדריכלי מתכתב עם הגלובליות של החברה, עם תחום פעילותה ועם המיקום הפיזי בקונטקסט המקומי העכשווי של תל אביב.

 

הפרויקט יוצר שכבות של גילוי והסתרה בשתי רמות: הראשונה בין פנים המשרד למרחב האורבני הסובב, והשנייה בין חללי העבודה השונים. ברמה הראשונה, מכניס הפרויקט את העיר תל אביב לחלל המשרדים וממסגר את הנוף בעת ובעונה אחת. ביטוי לכך הוא מסגרות ורפפות עץ המקיפות את המעטפת החיצונית השקופה וממסגרות את שדרות רוטשילד ופיסת ים. רמת החשיפה השנייה מושגת באמצעות לוחות מתכת שחורים ומחוררים המדמים מאגרי DATA אינסופיים תוך שהם מפרידים בין חללים ציבוריים, סמי-ציבוריים ופרטיים. כך למשל, מתפקדת רצועת מסגרות מתכת כחדרי –  video conference, ומפרידה בין חלל עבודה open-space  לחלל ציבורי לפנאי ומנוחה. הקפיטריה מתוכננת כבר תל אביבי המאפשר הפסקה ומעודד פגישות עבודה בלתי פורמליות.

 

העיצוב מותאם בראש ובראשונה לנוחות המשתמש ומייצר תחושת פרטיות. עמדות העבודה מאפשרות גמישות לעובד תוך שהן מתכווננות בגובה לעבודה בעמידה או בישיבה. רצפת בטון, תקרה חשופה צבועה לבן, מסגרות עץ, חיפוי עץ אקוסטי בגרעינים מלווים את כל חלל הפרויקט ויוצרים מרחב הוליסטי. מסגרות ופרופילי מתכת חוצים את הפרויקט לעיתים כקו או ספריה, לעיתים כחלל ולעיתים כספסל בחדר ישיבות ומייצרים דינמיות וקריצות במרחב האחיד.