• באטרי וונצ'רסהרצליה פיתוח

    צבע הוא לא משהו שיש לפחד ממנו – ולחברה כמו באטרי וונצ'רס, שלוקחת סיכונים, ומאמצת מדי יום רעיונות חדשניים – זה היה קל ופשוט לאמץ אמירה זאת. השימוש בצבעים עזים נוכח היטב בחלל, ומשווה לפרויקט כולו קלילות וחיות.


    כשקיבלנו את החלל – הוא היה מיושן, צפוף וחשוך. חדרים רבים עמדו ללא שימוש, והתקבלה החלטה להפטר ממה שלא צריך וליצור סביבה פתוחה, מוארת ומזמינה ככל הניתן. המהלך הראשון היה להגביה חצי משטח המשרד על גבי פלטפורמה מוגבהת, ובכך לאחד את גובהו עם מרפסת החוץ, ובכך למקסם את הכנסת הנוף והאור לחלל. התקרה הופשטה ונחשפה והמערכות החשופות תוכננו ונצבעו מחדש. התקרה החשופה מחזקת את פתיחות החלל, שנפרש לגובה ולרוחב.


    היקף: 400 מ"ר

    סטטוס: הושלם 2018

    שירותים: עיצוב פנים

  • בכדי להסוות את מערכת מחיצות רצפה-תקרה כבדה ומיושנת שלא היה ניתן להחליפה, פיתחנו מערכת מיוחדת המורכבת ממסגרות פלדה אחידות משובצות בפרספקס צבעוני, המסתירה את פרופילי האלומיניום הכבדים, ובאמצעות מניפולציה גיאומטרית וביחד עם החזית המעוגלת, יוצרת ריקוד צבעוני בחלל, תנועה דינמית המתחילה בקצה אחד של המשרד ומסתימת באחר.


    הקיר הראשי במשרד, המתחבר למטבח, עטוף בחיפוי נגרות צבעונית, שנותנת אנרגיה לחלל ובאותה העת משמשת כיסוי המטשטש את קיום ארונות הטכניים הרבים על אותה הדופן. למשרד אומצה פלטת צבעים מהנוף המקומי – גווני כחול מהים הנשקף מהמרפסת, בטון ועץ. הקירות אחידים וניטרליים, ומהווים רקע ליצירות אמנות מרהיבות שנאספו על ידי בעלי המשרד לאורך השנים.

  • למרפסת רחבת הידיים הצופה לים התיכון תוכנן פביליון מיוחד, מעין מבנה מוצל שבו החברה יכולה לערוך אירועים או פגישות באוויר הפתוח. המבנה הוא מסגרת פוליגונית, מעין קריסטל רב-פיאות, ש"קירותיו" הם כבלים אלסטיים המתוחים על צדדיו, ויוצרים היפרבולות מרחביות עדינות.


    השפה האדריכלית בחלל ואיתה הקווים האלכסוניים, הגוונים והתנועה, חוזרת על עצמה במחיצות הצבעוניות, במסכי המשרבייה התלויים בחלל הפתוח, בדלפק הקבלה, בריצוף, בריהוט ואפילו בחיפוי המקלחת.