• גלאורתל אביב

    משרדי גלאור, חברת פיתוח תוכנה צעירה ודינמית בתחום הנסיעות, עברו שינוי דרמטי בדמות מעבר מחדרים סגורים למשרד שכולו open space המאכלס הן את המנהלים והן את העובדים. אז כיצד בכל זאת מתמודדים עם אתגרי האקוסטיקה והפרטיות?


    ראשית, יצרנו חלל מרכזי המדמה "כיכר עיר" המכיל בתוכו עמדת מזכירות בכניסה, קפיטריה מאובזרת, לאונג' עם ריהוט מודולרי וחדר רב תכליתי להרצאות וימי עיון. על מנת לתת מענה לפרטיות לעובדים בחלל פתוח, נעזרנו במחיצות העשויות פוליקרבונט חצי שקוף, כך שמי שחולף במעברים אינו מפריע לעובדים. בנוסף, סביב הגרעין תיכננו 11 חדרי ישיבות בגדלים שונים: מחדר שיחה עבור 2 אנשים עד לחדר ישיבות גדול עבור 13 איש. החדרים הללו יוצרים למעשה מחיצות המפרידות בין שכונות העבודה ומעניקים הפרדה אקוסטית וויזואלית.

    גופי התאורה שנבחרו  מזכירים בצורתם מעין מטריות אשר מפוזרות על גבי תקרה חשופה, בשילוב עם גופי תאורה עומדים בסגנון קורבוזיה.

    היקף: 1,300 מ"ר

    ססטוס: הושלם 2017

    שירותים: עיצוב פנים

  • נושא הנוף האורבני קיבל דגש מיוחד בזכות מיקום דומיננטי של משרדי החברה – קומה 37 במגדל חדש הממוקם על כביש איילון, ממנה נשקפים תל אביב והים. כדי להכניס את הנוף פנימה נעזרנו בחיפוי מראות במטבח ובפתרונות הצללה שקופים למחצה על מנת להשאיר מבט לנוף גם כשהן פתוחות. גובהן הנמוך של המחיצות מאפשר להשקיף על הנוף גם תוך כידי הליכה במעברים. כל עמדות העבודה ממוקמות בחלל פתוח עם המבט לנוף ואין עובדים שיושבים בחלל אטום.

  • חלק מהקירות מעוטרים בגרפיקה מדוייקת, הלקוחה מעולם הגרפיטי והרחוב, אשר פותחה בשיתוף עם הלקוחות סביב נושא הנסיעות. חלק אחר מהקירות מחופה בגוונים עזים של אדום, ירוק, צהוב או סגול בשילוב טקסטורות או לחילופין נשאר חשוף לגמרי. הדבר מוסיף לתחושה של דינמיות המשותפת לעולמות הפיתוח והנסיעות.